Menu
Kategorie
ღ Netatmo Thermostat
10.2.2017 CHYTRÁ DOMÁCNOST

Netatmo Thermostat je famózní hračka a užitečná věc zároveň, máme odzkoušeno. 🙂 A doporučujeme!!!

V kostce řečeno: tento termostat můžete přenášet dle potřeby z místnosti do místnosti, lze jej ovládat přes mobilní telefon odkudkoli, eviduje teplotu v přehledném grafickém rozhraní.

Rozhraní termostatu je jednoduché, intuitivní a efektivní. Termostat je určen pro každého, kdo chce snížit účty za energii a udělat něco dobrého pro životní prostředí. Lepší řízení vytápění pomůže ušetřit až 25 % z účtů za energii.

Termostat se adaptuje vašemu životu pozorováním vašich návyků. Sám se reguluje, aby vytvořil příjemnou teplotu pro vaše aktivity a optimalizoval spotřebu energie. Netatmo Thermostat vyhodnotí zvyky členů domácnosti, sleduje jejich spánkové návyky a období jejich nepřítomnosti doma.

Pro ty, kteří nemají smartphony, je možné nastavit termostat i manuálně. Netatmo Thermostat lze regulovat i z notebooku díky přehledné web app. Díky bezplatné aplikaci „Thermostat by Netatmo“ můžete nastavit teplotu na dálku, i když jste na opačném konci světa.

Netatmo Thermostat je navržen Philippem Starckem, který mu dodal estetický a elegantní design. S 5 vyměnitelnými barevnými fóliemi pro zadní stranu termostatu se dá změnit dojem za okamžik. Na E-INK displeji s jeho vynikající kvalitou a minimální spotřebou energie, jsou jasně vidět všechny potřebné informace.

A cena je kolem 5ti tisíc korun no nekupte to 🙂

5/5 (1)
Napsat komentář
*