Menu
Kategorie
☝ Opravdu chytrá zásuvka
9.2.2017 CHYTRÁ DOMÁCNOST

Provedl jsem vlastní výběrové řízení a zde je totální vítěz. A proč právě TP-LINK WiFi Smart Plug, energy monitoring  HS110?

Jednoduše: cena, měření spotřeby el. energie, Wi-Fi ovládání, dálkové ovládání přes TP-Link CLOUD, aplikace jak pro iOS tak pro platformu Android. A tato zásuvka nepotřebuje žádnou centrální jednotku, postačí pouhé spárovaní s vaší domácí Wi-Fi.

Chytrá zásuvka TP-Link Wi-Fi Smart Plug se zapojuje do klasické elektrické zásuvky a umožní Vám tak bezdrátově a odkudkoliv, kde je přístup k internetu, ovládat jejich zapínání/vypínání pomocí mobilního zařízení s OS Android 4.1 a iOS 8 a novějšími. Umožňuje vám naplánovat schéma vypínání a zapínání. Můžete např. využít režim mimo domov, který v daných intervalech zásuvky zapne/vypne, aby to vypadalo, že je někdo doma. Pokud si nejste jisti, že jste vypli žehličku, stačí se připojit k internetu, zapnout aplikaci „Kasa“ a zásuvku odkudkoliv na světě vypnout. Zásuvka má moderní, elegantní a jednoduchý vzhled. Tato varianta vám umožní sledovat týdenní a měsíční přehled spotřeby energie. Její rozměry činí 100,3 x 66,3 x 77 mm při hmotnosti 131,8 g.

Můžete efektivně šetřit energií a penězi, když používáte Chytré zásuvky pro ovládání vašeho topení a ventilátorů. Chytrá zásuvka sleduje spotřebu energie vašich zařízení v aktuálním čase a vytváří týdenní a měsíční shrnutí.

S Chytrými zásuvkami budete mít klid na duši díky funkci odpočítávání, která automaticky vypne zapnuté spotřebiče v domácnosti (žehlička či kulma), jestliže předem nastavíte časový limit.

Klepnutím na chytrý telefon můžete snadno zhasnou světla a vypnout další zařízení v obývacím pokoji bez vstávání z postele. Nebo pohodlně nastavit rozvrh spínání osvětlení tak, aby se všechna světla do půlnoci zhasla.

No nekupte to 🙂 Cena s měřičem el. energie je cca 1100 Kč s DPH a cena bez měřiče el.energie je cca 800 Kč a zásuvka je označena HS100. 

3/5 (1)
Napsat komentář
*